Mezun olan öğrencilerin  ;

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı final ,bütünleme ,tek ders,ek sınavlar ve staj sonrası  Mezun Olan öğrencilerin diplomaları hazırlanmış olup aşağıda belirtilen hususlar çerçevesinde mezuniyet işlemleri yapılacaktır.

1-) İlişik Kesme İşlemleriniz için Fakültemizöğrenci işlerine müracaat ediniz.

2-) İlişik kesme esnasında mutlaka öğrencikimlik kartınıveya kayıp ise gazete zayi ilanı teslim etmek zorundadır. Aksi takdirde öğrencinin ilişiği kesilmeyecektir.

3-) Vekaletname yolu ile mezuniyet işlemleri yapılırken vekil mutlaka Vekaletnamenin “ASLI”ile müracaat eder. ( Fotokopi, fax, emailv.b şekilde gelen vekaletname işleme alınmayacaktır.)

4-) Onaylı ilişik kesme belgesinin 1 nüshası ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Diploma Servisine müracaat ederek diplomanızı teslim alabilirsiniz. ( Diploma teslimindenüfus cüzdanı ibrazı zorunludur.)

5-) Vekaletnamenin“ASLI”  olmadan öğrencinin vekiline diploma teslim edilmez. ( Vekil olan kişi nüfus cüzdanı ile bizzat kendisi başvuru yapacaktır.)

Not:1-) İlişik kesme işlemlerinden önce Üniversitemiz web sayfasında yer alan mezuniyet portalınabilgi giriş yapılması zorunludurmezun.usak.edu.tr.

2-) Yabancı Uyruklu Öğrenciler ilişik kesme işlemi için Öğrenci İşleri Birimine ‘Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi’ ne kayıt olarak doldurulan formun çıktısı ile gelmelidirler. (https://www.turkiyemezunlari.gov.tr)

3-) Mezuniyet portalı ile ilgili  sorularınızda 1 Eylül Kampüsü Yeni Rektörlük Binası Giriş Katta bulunan Z-01/Z-02 oda numaralı Kariyer Ofisi'nden ve mezun@usak.edu.tr mailinden yardım alabilirsiniz.

11 Ekim 2018