UŞAK ÜNİVERSİTESİ Ulubey Meslek Yüksekokulu

Ulubey Meslek Yüksekokulundan 2547 sayılı kanunun 44. maddesi (c) fıkrası gereğince, azami öğrenim sürelerinde mezun olamadığı için kaydı silinen ve kayıtlarının silinmemesi için tanınan EK SINAV hakkı ile ilgili olarak yapılacak 2017/2018 Bahar Dönemi Ek Sınav Programı  aşağıda sunulmuştur.Sınav yerinizi öğrenmek için dersin Öğretim Elemanı ile önceden irtibata geçmeniz; sınav haftasından önce de harç paralarını yatırmanız gerekmektedir. Harç ödeme işlemleri Türkiye genelindeki tüm Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilecektir. Başka banka ve şubelerden EFT veya havale kabul edilmemektedir.

2 - 7   Ağustos 2018 tarihleri arasında başvurular alınacak olup; başvuru yapmayan ve/veya belirtilen tarihlerde sınava katılmayan öğrenciler ek sınav hakkından vazgeçmiş kabul edilecektir.

Yapılan bu duyuru TEBLİĞ niteliğinde olup, ayrıca yazılı tebliğ yapılmayacaktır. Sınava girmeyen öğencilerimiz bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Bilgi almak için Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri ya da Danışmanınızla irtibata geçebilirsiniz.

Kaydı Silinen Öğrenci Listesi

Ulubey MYO Ek Sınav Programı