UŞAK ÜNİVERSİTESİ Ulubey Meslek Yüksekokulu

2017/2018 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm ve Seyahat Programı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi, öğrencilerimizin toplumsal duyarlılık ve farkındalık, işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini desteklemek amacıyla toplumsal bilincin uygulamalı olarak kazandırıldığı bir derstir.

Yapılan çalışmalar ile bir yandan toplumsal sorunların çözümüne katkı sağlanırken diğer yandan öğrencilerin toplumsal sorunlara yönelik duyarlılıkları arttırılıyor. Sonuçta öğrencilerin kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, ekip çalışmalarına yatkın, sorunların çözümüne yönelik sorumluluk alan, aktif yurttaşlar olarak gelişimine katkıda bulunuluyor. Yapılan onlarca proje arasından birkaçına bakmak bile yapılanları anlamak açısından yeterli.

Ulubey MYO

11 Eylül 2017