Meslek Yüksekokulu Turizm Seyahat 2. Sınıf öğrencileri tarafından Kongre ve Seminer Organizasyonu dersi kapsamında  “İletişimsizlik” konulu konferans gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu salonunda gerçekleştirilen konferansa İletişim Fakültesi öğretim üyesi Eşme Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK konuşmacı olarak katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konferansta Doç.Dr. Şentürk, birçok farklı nedenlerden dolayı iletişimsizliğin arttığını ifade etti. Son yıllarda iletişim kuramama, kişiler arasındaki iletişim kopukluğu, kişilerin birbirlerini anlayamaması durumunu beraberinde getirdiğini söyleyen Doç.Dr. Şentürk doğru iletişimin kurulabilmesi için önce kendimizi tanımanın ve empati geliştirmenin önemli olduğunu vurguladı.

Konferans, çok sayıda öğrenci soru ve cevapları ile son buldu.

05 Aralık 2018