Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 10.05.2018 Perşembe  günü Saat: 14.00 da Ulubey Meslek Yüksekokulu Bahçesinde yapıldı. Mezuniyet Törenine İlçemiz Kaymakamı Sn. Ertuğrul ASLAN, Ulubey  Belediye Başkanı Sn. Ali Rıza ADA Ulubey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ozan ÇATIR, Daire Amirleri, Öğretim Elamanları, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Ulubey Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulumuz birincisi Nagihan SUNA yaptı.

İlçemiz Kaymakamı Sn. Ertuğrul ASLAN,Ulubey  Belediye Başkanı Sn. Ali Rıza ADA ve protokol ve Bölüm Başkanlarımız tarafından dereceye giren öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Daha sonra öğrencilerin havaya kep atmalarının  ardından, pilav ve irmik helvası ikramıyla  programımız sona ermiştir.

10 Mayıs 2018