Uşak Üniversitesi Ulubey MYO Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri Hukukçu/ Yazma Danışmanı/ Damla Ömür Tantekin ile 05.04.2021 tarihinde 20.00-21.45 saatleri arasında ‘Nasıl Yazmalı?’ Atölyesinde bir araya geldi. Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Elif Demir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Çocuk Edebiyatı dersi almış 2. Sınıf öğrencileri katıldı. Yapılan çevirimiçi seminerde öğrencilere; yaratıcı yazma becerilerini geliştirme, yazı farkındalığı kazandırma, yazdıklarını daha geniş platformlarda okuyucularla buluşturabilme, öykü çözümlemeleri, müfettiş okumalar alt başlıklarıyla birlikte bolca yazma cesareti aşılandı. Kendi hikâyelerinden başlayarak yazmaya karar veren öğrencilerin bir sonraki eğitimde yazdıklarını paylaşmak üzere sözleşmelerinin ardından soru- cevap kısmı tamamlanarak atölye sonlandırıldı.

''Online'' Çevrimiçi

06 Nisan 2021