Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı eğitim kalitesinin arttırılmasını desteklemek, öğrencilerimiz üzerinde ilgi ve heyecan oluşturmak amacıyla, “Pandemi Döneminde İç Giyim ve Ev Giyimi” moda söyleşileri 12 Nisan 2021 tarihinde saat 20:00-21.45 ‘de Öğr. Gör. Murat Yıldız moderatörlüğünde online olarak yapıldı.

Programa Tasarım ve ürün geliştirme alanında uzman PENTİ A.Ş. Tasarım Direktörü Ayşin Bicioğlu ve Ürün Geliştirme İş Lideri Tülay Rençber konuşmacı olarak katıldı. Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı program süresince tasarım ve üretim süreçlerinin sahada önemli uzmanlar tarafından anlatımı ve soruları cevaplaması öğrencilerin kariyerlerinde ufuklarını geliştirecek büyük bir dokunuş oldu.

Online Seminer

13 Nisan 2021