Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu tarafından, Çocuk Gelişimi Söyleşileri kapsamında Öğr. Gör. Şerife CENGİZ’ in moderatörlüğünde,  mezun öğrenciler Büşra Doğan, Tuğçe Kanat ve Fatih Emre Gürel’in katılımıyla “DGS'ye Giden Yolda Mezun Öğrencilerimizle Söyleşi” isimli etkinlik çevirimiçi olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Mezun öğrenciler, DGS’ye (Dikey Geçiş Sınavı) hazırlık süreçleri, ders çalışma stilleri, sınavın içeriği, puanlar ve DGS sonrasında karşılaşacakları kayıt, ders intibakları gibi birçok konuda geniş kapsamlı bilgi verdi.

Öğrenciler etkinliğin hem motivasyonlarını artırdığını hem de bilmedikleri birçok noktada aydınlatıcı olduğunu söylediler. Yoğun ilgi gören etkinlik soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

Online Söyleyişi

18 Nisan 2021