Çocuk Gelişimi öğrencileri okul öncesi çocuklarımız için etkinlik düzenliyor.

LİNK : https://www.instagram.com/creativelittle_

Bu proje Çocuk gelişimi 2.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanmıştır Projenin amacı, Bu proje Türkiye de sayıları 11 bin 485’i bulan okul öncesi eğitim okullarında, eğitim gören çocuklara destek amacını taşımaktadır. Öğrencilerin tek tıkla çeşitli etkinliklere katılmasını sağlamayı, istedikleri yer ve zamanda eğitim almalarını hedefler. Çocukların evde kaldığı vakitlerini yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak tamamlamasını sağlayarak eğitimlerini ileri düzeylerde sürdürme motivasyonunu kazandırmak, zihinsel ve dil gelişimi açısından zenginleşmesini sağlamak, yetenekleri, ilgileri, ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli etkinlikleri izleme ve yapma fırsatı kazandırmayı amaçlayan etkinlikler düzenlemektedir.

9-12 Yaş Arası Çocuklarla Birlikte Pandemi Kurallarına Uygun Olarak Taş Boyama Çalışmaları Yapıldı.

Çocuklar Hayal Güçlerine Göre Taşları Diledikleri Gibi Renklendirdi. Keyifli Ve Eğlenceli Vakit Geçirildi.

Proje 2. Sınıf  Öğrencisi Özge Baddal Tarafından Hazırlanmıştır.

29 Nisan 2021