Dünya optik sektörünün yakından takip ettiği “Gözlüğe Dair Her Şey”  sloganıyla 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında 8. Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda Türk Optisyen Gözlükçüler Birlik Yönetim mensupları,  otuz binden fazla sektörün önemli firma ve markalarının ve akademisyenlerin katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Optik sektöründeki gelişmelerden, optik sektörünün büyümesine katkı sağlayan yeniliklerden, yeni iş fırsatları ve bilgi paylaşımı açısından faydalı olan fuara Ulubey Ulubey Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif SOMUNCU ve Optisyenlik Programı Öğr. Grv. Dr. Nihan AKKURT ÖZGÜR katılmışlardır. Ayrıca Silmo Fuar alanında hocalarımıza eşlik eden ve desteklerini esirgemeyen 14. Bölge Aydın Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Vedat Durak’a ve Ankara Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı  Mehmet Şeker’e Ulubey Meslek Yüksekokulu adına teşekkür ederiz.

03 Aralık 2021